Domov

Pomembna novica

Novo šolsko leto je pred vrati. V teh dneh izvajalci prenove opravljajo v pritličju še zadnja potrebna dela pred vselitvijo, izvaja se tudi montaža pohištva, naši zaposleni pa že pripravljajo igralnice za sprejem otrok.

 Glede na to, da dela v kletnih prostorih še potekajo, bomo vhod za starše in otroke  pripravili preko zadnjega igrišča (na strani, kjer je uprava). S tem bo poskrbljeno, da se ne bodo križale poti staršev, otrok  in izvajalcev, tudi z varnostnega vidika. Vhod bo tudi vidno označen s puščicami, tako da se boste lažje orientirali. Glede na to, da imamo narejen vezni hodnik med nizi je vstop za vse isti.

3.9. 2018 se v enoto vrnejo vse skupine, razen skupine Modri medvedki (vzgojiteljice  Mileve Butinar) in skupine Smrkci (vzgojiteljice Mateje Kopecky), ki bodo začasno gostovali v telovadnici enote Čurimuri (2. niz).

Tekom poletja so se otroci dobro počutili v gostujoči enoti, sedaj pa bomo poskrbeli za prijetno vrnitev.

Hvala za vašo strpnost, sodelovanje in razumevanje.

Vsem skupaj želimo prijetno in mirno novo šolsko leto v prenovljeni enoti.

 

V enoti še ni vzpostavljen internetni sistem, zato je telefonska številka za vse skupine 041 655 718. Za skupini Modri medvedki in Smrkci pa 01/ 5208 684.

 

Ravnateljica

Irena Upelj

Spoštovani.

Za nami je več kot 50 letna tradicija. Delujemo na petih lokacijah, v katerih je 41 oddelkov vseh starostnih obdobij in oddelkom za otroke s posebnimi potrebami. Strokovno podlago za delo v vrtcu nam daje KURIKULUM ZA VRTCE – nacionalni dokument – program, ki zajema življenje otrok in odraslih v vrtcu.

Zaposleni, s svojim znanjem, normami, vrednotami in kulturo bivanja omogočamo kvaliteto življenja vsem otrokom in hkrati razvijamo identiteto vsakega posameznika. Z ustvarjalnostjo naših strokovnih delavcev spodbujamo v otroku najpomembnejše – otrokovo radovednost in pripravljenost za pridobivanje novih znanj.Vzgajamo k ekološki osveščenosti, odpiramo se v okolje in se z različnimi oblikami povezujemo v dobrobit otrok in skupnosti.

Z našim strokovnim znanjem, kompetencami se trudimo, da smo v pomoč vaši družini pri vzgoji in učenju vašega otroka. Vašega otroka toplo sprejmemo, nudimo kakovosten program, zdravo in kakovostno prehrano ter spodbudno učno okolje.Za uspešno vzgojo je pomembno, da se družina in vrtec med seboj znata povezovati in prepletati. Zavedamo se, da je naš poklic nekaj posebnega in da je dober vzgojitelj, ki je predan svojemu delu, za vsakega otroka dragocenost.Prepričani smo, da bo življenje otrok v vrtcu pestro, vsebinsko bogato, obsuto z ljubeznijo,toplino in varnostjo.
 
Naše delo je graditi trdne temelje. Verjamem in zaupam, da nam bo skupaj uspelo.

Ravnateljica
Irena Upelj

 

VIZIJA VRTCA

Otroci imajo kratke noge, a delajo največje korake,
do Sonca,
do Sreče,
do Sveta
in puščajo za vse zanesenjake
v prihodnosti sledi.

(Tone Pavček)

POSLANSTVO VRTCA

Preko vizije bomo sledili razvoju otrokove samopodobe; fizična in čustvena varnost, identiteta, pripadnost, kompetentnost in občutek, da ima življenje smisel. Naše temeljno poslanstvo je uvajanje vseživljeskega učenja s cilji trajnostnega razvoja ter inovativnega okolja.

VREDNOTE VRTCA

Spoštovanje, ki bo prepletalo naše odnose: zato se bomo poslušali, bili strpni in prijazni drug do drugega, bomo odkriti in pošteni, zaupljivi, ter priznavali drugačnost in iskali skupne poti.
Medsebojne pomoči: Spodbujali bomo drug drugega k doseganju rezultatov, ki smo jih zmožni, k ustvarjalnosti, solidarnosti in skrbi drug za drugega in do okolja, za katerega nam ni vseeno.
 
 
Vse slike na spletni strani so last Vrtca Otona Župančiča. Slike in druga gradiva je dovoljeno pregledovati, obdelovanje, posredovanje, kopiranje ali objavljanje brez soglasja upodobljenih ali imenovanih ni dovoljeno.

Novice

Sep
3
DOBRODOŠLICA V_ŠOLSKO_LETO_2018-2019.docx
Feb
1
PRIPOROČILA O POVIŠANIH VREDNOSTIH PM10
Nov
8
Plakat_cepljenje.pdf
Okt
16
SPOŠTOVANI STARŠI in OSTALI OBISKOVALCI Zaradi večje preglednosti in obenem boljše varnosti za naše otroke vas vljudno prosimo, da se ob prihodu v vr...
Feb
13
Aktivnosti na obogatitvenih dejavnostih (tabori, letovanja, zimovanja), ki se jih otroci v obdobju od 4-6 leta lahko udeležijo preko vrtca, vedno dodatn...
Izvedba:  E-NINA d.o.o.