Dejavnosti


Mesec marec je bil v našem vrtcu vsekakor zelo pester. Vse skupine so se seznanjale s trajnostno mobilnostjo in varnostjo v prometu. Otroci so se radi igrali z vozili, spoznavali prometne znake, največje veselje pa je v vrtec prinesel policist s PU Moste. Razkazal nam je opremo in policijski kombi. Prižgal je lučke, sirene, dovolil nam je celo sesti v kombi in pritisniti kakšno tipko. Veliko, veliko veselje je prinesel našim otrokom.

O prometni varnosti so se otroci učili tudi med seboj. Najstarejša skupina (Murni) je za mlajše (Bibe) pripravila prave prometne delavnice. Starejši so svoje mlajše »varovance« prijateljsko prijeli za roke in jih popeljali po delavnicah. Kakšnih, si lahko pogledate v fotogaleriji. Poglejte tudi zadovoljne obraze otrok ob dejavnostih.

Ob materinskem dnevu seveda nismo pozabili na naše družine. Otroci so v vrtec prinesli fotografije svojih družin, ki so jih z veseljem opazovali še veliko dni. Povedali so tudi, da je družina »to, da se imamo radi, da smo skupaj, da me mamica in očka objameta.« Ja, naši najmlajši so polni modrosti, imajo pa tudi prijazno srce; dokaz za to sta njihova velika skrb in zavzetost pri pripravi daril za mamice oz. družine.

V vrtcu smo se odzvali tudi prijaznemu vabilu lokalne skupnosti. Kulturno društvo Bizovik je pripravilo zanimivo velikonočno razstavo, ki so si jo otroci z veseljem ogledali.

 

Veselimo se meseca aprila. Spremljajte novice za nove utrinke iz Čebelice.

 

Lepe pomladne dni.

 

 

Izvedba:  E-NINA d.o.o.