Dejavnosti
 
Juhuhu.....dočakali smo prvi sneg in z njim prve radosti iger na snegu. Poleg igre na snegu smo v decembru, strokovni delavci enote Mehurčki, pripravili novoletni sejem in gledališko predstavo Sovico Jokico. Prostovoljni prispevki so namenjeni skladu vrtca, hvala iz srca za radodarnost le teh. 
Otroci starejših skupin se bodo odpravili na predstave v Lutkovno gledališče, strokovne delavke ostalih enot pa nam bodo zaigrale igrice. Iz vrtca bo tudi zadišalo po piškotih, saj jih bodo pekli prav vsi otroci naše enote. Otroci bodo izdelovali novoletne voščilnice, rajali ob glasbenih dopoldnevih, pisali pisma dobremu možu.....in na koncu nas bo obiskal tudi pravi Dedek Mraz...juhuhu. Leto bomo zaključili s slavnostnim kosilom in novoletnim rajanjem. Zadnji mesec v letu bomo imeli dežurstvo v naši enoti, zato le hitro izpolnite ankete.

Strokovni delavci enote vam želimo srečno, radoživo, iskreno predvsem pa zdravo novo leto 2018 hkrati pa želimo lepe praznike in veliko skupnih družinskih trenutkov
Izvedba:  E-NINA d.o.o.